Het totale woningpresentatiepakket voor u op maat gemaakt.

Energieprestatie – appartement

  • binnen 24 uur een afspraak ingepland
  • maximaal een uur in uw woning
  • binnen 10werkdagen het definitieve energielabel
  • prestatierapport welke 10 jaar geldig is
Met u wordt binnen 24 uur een afspraak ingepland voor de opname van het energielabel. Onze gediplomeerde adviseur is maximaal een uur in uw woning. De woning wordt digitaal ingemeten om u een betrouwbaar energielabel te overhandigen. Na opname ontvangt u binnen 10 werkdagen het definitieve energielabel + prestatierapport welke 10 jaar geldig is.

Het energielabel wordt sinds 1 januari opgenomen volgens de NTA8800 richtlijn. Hierin staan vastgelegd hoe de energieprestatie moet worden vastgelegd. Het uitganspunt van deze richtlijn is: Alle besparende maatregelen moet kunnen worden onderbouwd voordat dat kan worden meegenomen in de berekening en toekenning van een energielabel. Waar voorheen de forfaitaire waarde als uitgangspunt werd gebruikt als uitganspunt ligt dat volgens de huidige richtlijn anders. Forfaitaire waarden uit het bouwbesluit(aangetoond met bijvoorbeeld bouwtekeningen of bouwplannen) mogen alleen als bewijslast gebruikt worden wanneer er geen andere manier is om de energieprestatie van het gebouw te toetsen.
€ 240,00ex 21% BTW


Specificaties


  • Gediplomeerde ervaren energieadviseurs
  • Binnen 10 werkdagen uw energielabel
  • Servicegericht & kwalitatief sterk
  • Betrouwbaar


Veelgestelde vragen


Ons e-mailadres is gewijzigd
 
Als ik ga opruimen, waar kan ik spullen tijdelijk neerzetten
Wij fotograferen/filmen standaard niet de binnenzijde van een garage, schuur, muurkast, kelder, etc. Een ideale plek dus om uw spullen dus tijdelijk op te bergen voor de opname.
Komt de fotograaf precies op tijd
Wij doen ons uiterste best om op tijd te komen maar we hebben het helaas niet altijd in de hand. Derhalve dient u er rekening mee te houden dat we ca. 30 - 45 minuten eerder of later ter plaatse kunnen zijn. Meestal zijn wij goed op tijd.
Wie zijn wij
Proland maakt presentaties om woningen en andere objecten zo goed mogelijk te presenteren.

Dat doet proland voor makelaars, beleggers, woningbouwverenigingen en andere spelers in de markt die objecten zo goed mogelijk wensen te presenteren voor internet en andere doeleinden.
Wie is Proland?
Proland is een mediabedrijf met specialistische kennnis om vastgoed optimaal te presenteren. Proland staat in voor de beste kwaliteit en voor actieve productinnovaties met de juiste professionals in Nederland. Alles in huis en online te bestellen en direct helder in beeld wat de voorwaarden zijn, wat de kosten zijn en wanneer het leverbaar is.