Vastgoed presentaties

Proland

  • 15 jaar ervaring
  • Betrokken bij ieder project
  • Direct online bestellen
  • Uitstekende prijs en levertijd
Vastgoed presentaties voor o.a. makelaars, beleggers, projectontwikkelaars en corporaties. Voor Funda en andere media om woningen en objecten optimaal te presenteren. Voor recreatie objecten, B&B, airbnb, hotels en restaurants voor het geven van de juiste indruk!
Proland staat voor actieve productinnovaties met de beste professionals in Nederland. Alles in huis en online direct helder in beeld wat de voorwaarden zijn, wat de kosten zijn en wanneer het leverbaar is. Proland: ook voor uw onderneming de beste oplossing!

Media voor makelaars

Vastgoed presentaties voor o.a. makelaars, beleggers, projectontwikkelaars en corporaties. Voor Funda en andere media om woningen en objecten optimaal te presenteren. Voor recreatie objecten, B&B, airbnb, hotels en restaurants voor het geven van de juiste indruk!

naar webshop »  
088 501 3 501

Proland 2019

Na 15 jaar vastgoedpresentaties is mediabureau MMAXX.nl van naam veranderd. Een nieuwe naam was nodig binnen de huidige markt en past beter bij wie we nu zijn. Een online platform waar ervaren vastgoedspecialisten samenwerken aan topproducten.

Proland op Youtube

Woningmarkt 2019-2021

Stijging van woningprijzen vlakt af De woningprijzen blijven de komende jaren nog doorstijgen, maar de mate waarin dat gebeurt zal afnemen. De prijsstijging van woningen liep in de laatste vier...

Lees verder

Reviews

Proland vindt de mening van klanten belangrijk. Na aankoop van een product of dienst krijgen zij dan ook een telefoontje van een onafhankelijk bureau. In dit gesprek geven klanten feedback over onze dienstverlening. Hiermee weten we wat goed gaat en wat we nog verder kunnen verbeteren.

Bekijk reviews

Slimme makelaars bestellen alles online