Reviews

  • klant beoordelingen
  • 100% betrouwbaar
  • onafhankelijk
  • correct
Wanneer u met ons in zee wilt gaan, is het fijn om te onderzoeken wat de ervaringen van andere klanten met Proland zijn. Dat begrijpen we goed. Daarom vindt u op onze website reviews van onze klanten. Ze geven u meteen duidelijkheid en inzicht.
Proland vindt de mening van klanten belangrijk. Na aankoop van een product of dienst krijgen zij dan ook een telefoontje van een onafhankelijk bureau. In dit gesprek geven klanten feedback over onze dienstverlening. Hiermee weten we wat goed gaat en wat we nog verder kunnen verbeteren.

Reviews

De heer en mevrouw Baas / woningfotografie
Het was al na twee weken verkocht! Het verliep allemaal heel vlot en soepel. Alles is helemaal volgens volle tevredenheid verlopen.

H. Wageman / hoogtefotografie
Ik ben zeer tevreden over de resultaten, alles is helemaal prima verlopen. De foto's waren heel erg mooi.

Dhr. Barry Schoonbeek / algemeen
Zelf was ik niet aanwezig tijdens dat alles in orde gemaakt werd, van mijn vriendin hoorde ik dat alles heel netjes en keurig is verlopen. Het was de eerste keer dat we een huis verkochte dus geen ervaring mee wat er eventueel beter zou kunnen.

Dhr. en mevr. Botter / woningfotografie
Alles was helemaal goed geregeld en foto's waren van hele hoge kwaliteit.

Dhr. Ron Buurman / woningfotografie
Alles is echt helemaal naar wens verlopen. Alles is heel mooi gedaan, ook de belichting werd goed over nagedacht. Daarnaast was de mevrouw die langskwam heel aardig en vriendelijk.

Anne Mink / 360 graden fotografie
Alles is echt heel keurig en netjes verlopen! De 360 graden foto's waren ook echt heel erg mooi en van hele hoge kwaliteit. Daarnaast was de dame die langskwam ook heel correct en deed ze heel netjes haar werk.

Erwin Kikkers / 360 graden fotografie
Ik ben zeer te spreken over de manier van werken. Daarnaast is de 360 graden fotografie echt een toevoeging en krijg je echt een heel mooi en realistisch beeld van alles. Ik geef nooit 10-en maar een 9 is zeker wel op zijn plaats.

Remco de Vries / woningfotografie
Ik ben enorm tevreden, het waren hele mooie foto's!

Dhr. R. Zijlstra en mevr. A.B. Zijlstra - Moerman / woningfotografie
We hebben het huis gelukkig heel snel verkocht. Op de foto's is alles zo mooi ruimtelijk in beeld gebracht dat is zo mooi. Alles gaat heel proffesioneel in ieder geval.

Familie van der Tuin / inmeten
Het contact was echt heel goed en alles is heel netjes verlopen. Het inmeten is zo goed en duidelijk in beeld gebracht. Ik ben echt heel tevreden!

8.6 uit 158 reviews