Proland logische opvolger van MMAXX.nl

Ondernemer en oprichter van MMAXX.nl maakt de stap naar de toekomst.

Vincent Hoes: 15 jaar geleden ben ik gestart als binnenhuisarchitect en kwam in contact met mensen die net een woning hadden gekocht. Deze woningkopers hadden behoefte aan adviezen om de eigen woning in te richten. Al snel richtte ik de woningen in en kwam bij nieuwbouw projecten ook woningmakelaars tegen. Ik ontdekte bij de makelaar een behoefte naar goede adviezen, maar ook naar diensten om woningen juist te presenteren voor de verkoop.

In 2007 startte ik een opleidingsprogramma voor verkoopstylisten en bouwde mijn netwerk op onder de naam VincentEnso Verkoopstyling. MMAXX.nl volgde na enkele jaren dit initiatief op met het leveren van pakketdiensten.

Na 10 jaar MMAXX.nl is het tijd voor een nieuw bedrijf: Proland.

Proland zal komende maanden nieuwe producten en nieuwe diensten toevoegen aan de bestaande presentatie producten die de afgelopen jaren gemeengoed zijn geworden op Funda. Zo zullen bestaande producten worden ge-upgrade met extra waarde en zijn er nieuwe producten in de maak: facebook / instagram producten, maar ook de inmiddels bekende Vlogs. Brochures worden beschikbaar en diverse 'bijproducten' worden gelanceerd in 2019.

Proland staat voor actieve productinnovaties met de beste professionals in Nederland. Alles in huis en online direct helder in beeld wat de voorwaarden zijn, wat de kosten zijn en wanneer het leverbaar is.

« terug naar alle berichten