Appartement of kleine woning

Pakket woning < 100m2

  • gunstige prijs
  • snelle levertijd
  • hoge kwaliteit
  • makkelijk besteld
Fotografie is de basis van een presentatie. Bij dit pakket maken wij ook 360 graden fotografie en leveren een URL op die gebruikt kan worden in de social media. Bijvoorbeeld op facebook om kopers direct door de woning te kunnen laten lopen. Virtueel natuurlijk. Ook zullen we enkele hoogtebeelden maken. Dat maakt net het verschil!
Video: als de fotograaf gereed is, wordt de video gemaakt. Een rondleiding in de woning is dan het resultaat. De video geeft net weer even een ander beeld van de woning. Een specialist op het gebied van inmeten, maakt de plattegrond en het meetrapport. Alle gegevens worden getekend en genoteerd.
€ 290,00ex 21% BTW


Specificaties


  • fotografie + hoogtebeelden
  • 360 graden + facebook VR tour
  • inmeting + floorplanner en meetstaat
  • video binnen en buiten


Veelgestelde vragen


Wat kunt u zelf doen aan de eigen presentatie
In het verkoopproces van uw eigen woning is het belangrijk dat de woning zo goed mogelijk in beeld gebracht wordt. Als eigenaar bepaalt u zelf voor een groot gedeelte het resultaat van dit beeld. Wij weten als geen ander dat een opgeruimd huis belangrijk is om tot een goed eindresultaat te komen. Wij willen samen met u de presentatie van de woning voorzien van sfeervolle en prachtige beelden die bijdragen aan het verkoopproces van de woning. De voorbereiding die u zelf neemt is dan ook van essentieel belang.
Als ik niet aanwezig kan zijn tijdens de afspraak
Het kan voorkomen dat u niet aanwezig bent of kunt zijn op de afspraak. Wij kunnen de sleutels van uw woning dan op een locatie halen die u aangeeft. Dat kan bijvoorbeeld bij de makelaar zijn. Het is wel belangrijk dat u de voorbereidingen om de woning goed te presenteren, dan in acht genomen heeft. Wij verplaatsen namelijk geen spullen zonder goedkeuring van u als eigenaar.
Wat doet Proland?
 
Welke indruk zou uw woning kunnen maken
Voor de presentatie op Funda, op andere website en in brochures is het belangrijk dat er voldoende lichtinval is en dat er zoveel mogelijk overbodige spullen uit zicht gehaald zijn. Hoe ruimer en lichter de ruimtes zijn en hoe meer vloeroppervlakte getoond kan worden, des te beter de woning presenteert op foto en video.
Verwijder daarom zoveel mogelijk losliggende en persoonlijke spullen van de vloer, onder- en op kasten, tafels, banken et cetera. Bekijk elke ruimte met een andere invalshoek dan u gewend bent en verwijder de hinderlijke spullen die in zicht zijn. Doe dit in elke ruimte en vergeet niet slaapkamers, overloop en de bijkeuken.
Uiteraard is het zo dat u alleen dat doet wat u zelf wenselijk vind. Het is uw eigen woning en uw eigen presentatie.
Wie zijn wij
Proland maakt presentaties om woningen en andere objecten zo goed mogelijk te presenteren.

Dat doet proland voor makelaars, beleggers, woningbouwverenigingen en andere spelers in de markt die objecten zo goed mogelijk wensen te presenteren voor internet en andere doeleinden.