Reviews

  • klant beoordelingen
  • 100% betrouwbaar
  • onafhankelijk
  • correct
Wanneer u met ons in zee wilt gaan, is het fijn om te onderzoeken wat de ervaringen van andere klanten met Proland zijn. Dat begrijpen we goed. Daarom vindt u op onze website reviews van onze klanten. Ze geven u meteen duidelijkheid en inzicht.
Proland vindt de mening van klanten belangrijk. Na aankoop van een product of dienst krijgen zij dan ook een telefoontje van een onafhankelijk bureau. In dit gesprek geven klanten feedback over onze dienstverlening. Hiermee weten we wat goed gaat en wat we nog verder kunnen verbeteren.

Reviews

heer Buitelaar en/of huurder / inmeten
Het is niet mijn huis, ik huur het. Maar alles is helemaal goed verlopen en netjes gegaan, er mankeerde helemaal niets aan. Er werd in ieder geval goed de tijd genomen om alles goed te doen.

Mevrouw A.J. Huisman- Meints / woningfotografie
Alles is echt helemaal super gegaan! Heel mooi hoe de keuken in beeld is gebracht, echt grandioos.

De heer S. Wittering en mevrouw M. Nijmeijer / woningfotografie
Ik ben erg blij over alles, ik had een heel fijn gevoel bij de medewerker van Mmaxx. Ze was heel aardig en meedenkend. De foto's zijn daarnaast ook creatief gemaakt waardoor het resultaat echt top was!

van der Wijk / videotour
Alles is echt helemaal naar wens verlopen. De videotour was heel mooi, hierdoor zie je echt de ruimte van de kamer die je normaal gesproken niet zo zou zien. Qua afspraken ook keurig verlopen en ben ik echt dik tevreden.

Timmerman / woningfotografie
De repportage is heel erg mooi gelukt. De mevrouw was heel vriendelijk en aardig. Wat wel mooi was was dat ze zei dat er vaak wat geschoven moet worden qua meubels voor de foto's maar bij ons stond alles al heel netjes.

Gert-Jan de Vries / videotour
Alles is vlekkeloos verlopen! De videotour is echt heel mooi gelukt en daar ben ik dan ook heel erg tevreden over.

De heer Bert Brinkman / woningfotografie
Ik ben erg tevreden over de foto's die zijn gemaakt in de woning zelf. Enige puntje was de fotografie van het dak, die kwam er een beetje ongelukkig op, maar verder de hele samenwerking is heel goed verlopen.

Familie Dekker / 360 graden fotografie
Het was echt super! We hebben het huis binnen 1,5 week verkocht en niets meer dan lof. Dat we het huis zo snel hebben weten te verkopen zegt wel iets over de kwaliteit dat door jullie wordt aangeleverd.

De heer Willemsen en/ of mevrouw Ladru / woningfotografie
Zeer proffesioneel en eigentijds. De foto's zeer scherp van kwaliteit en gaven een zeer gedetailleerd beeld van de werkelijkheid.

Martin van Setten / videotour
De videotour was heel erg mooi! Uiteindelijk weinig gebruik van hoeven te maken want de woning was snel verkocht. Maar heel tevreden over alle resultaten van Mmaxx.

8.6 uit 158 reviews