Reviews

  • klant beoordelingen
  • 100% betrouwbaar
  • onafhankelijk
  • correct
Wanneer u met ons in zee wilt gaan, is het fijn om te onderzoeken wat de ervaringen van andere klanten met Proland zijn. Dat begrijpen we goed. Daarom vindt u op onze website reviews van onze klanten. Ze geven u meteen duidelijkheid en inzicht.
Proland vindt de mening van klanten belangrijk. Na aankoop van een product of dienst krijgen zij dan ook een telefoontje van een onafhankelijk bureau. In dit gesprek geven klanten feedback over onze dienstverlening. Hiermee weten we wat goed gaat en wat we nog verder kunnen verbeteren.

Reviews

Cor en Angelique Huls / woningfotografie
Ik kan heel kort zijn over de samenwerking! Zeer tevreden! Hele mooie foto's als resultaat. Echt geen spelt tussen te krijgen. Met name de foto's van de woonkamer en de keuken waren heel mooi. Zelfs van kennissen kregen we complimenten over de foto's

Safiena Bothof/Richard Rink / woningfotografie
Op de dag zelf was het heel erg bewolkt, maar Mmaxx heeft er uiteindelijk toch nog voor kunnen zorgen dat de foto's heel helder waren. De samenwerking is heel prettig verlopen en ik ben erg tevreden over de resultaten.

Wilma Rook / woningfotografie
Ik zie de samenwerking echt als heel positief! De medewerkster had echt oog voor detail. Daarnaast kwamen de kleuren ook heel goed overeen als de werkelijkheid.

Mevrouw Van der Veen / 360 graden fotografie
Ons huis is heel snel verkocht! Heel aardig en kundig personeel. Helemaal niets op aan te merken

Jan en Janny Jansen / woningfotografie
Helaas hebben wij het huis nog niet verkocht. De foto's zijn in ieder geval heel mooi en zijn bijzonder goed gelukt. Daarnaast is het personeel ook heel erg aardig en vriendelijk.

Dhr Nijman / hoogtefotografie
De presentatie op Funda is heel erg goed! Als ik onze presentatie vergelijk met huizen in duitsland dan is het daar geen gezicht. Mmaxx draagt eraan bij dat potentiele kopers echt een mooi beeld krijgen van hoe je huis eruitziet.

De Jong / woningfotografie
De foto's hebben zeker bijgedrage aan de snelle verkoop van mijn huis. De foto's waren heel mooi gelukt met een heel hoge kwaliteit en alles verliep heel erg netjes! Ik kan niets anders dan lof geven.

Christiaan en Marieke Jasper / woningfotografie
Ik ben heel erg tevreden. De foto's zijn lekker licht en ruimtelijk en gaf een heel mooi beeld van het huis.

Mevr. J. Hidding-Horstman / hoogtefotografie
De luchtfoto's zijn echt schitterend gemaakt en maken wel echt heel erg het verschil. Dat zal je zelf nooit zo mooi voor elkaar krijgen. Daarnaast verdient de medewerker van Mmaxx ook echt een compliment over de manier hoe alles is gegaan.

De heer en mevrouw de Lange / video
Het filmpje dat is gemaakt was heel erg mooi! Daarnaast was de mevrouw die bij ons thuis kwam heel erg kundig en kon ze heel goed advies geven over alles. Dus alles is naar volle tevredenheid verlopen.

8.6 uit 158 reviews