Reviews

  • klant beoordelingen
  • 100% betrouwbaar
  • onafhankelijk
  • correct
Wanneer u met ons in zee wilt gaan, is het fijn om te onderzoeken wat de ervaringen van andere klanten met Proland zijn. Dat begrijpen we goed. Daarom vindt u op onze website reviews van onze klanten. Ze geven u meteen duidelijkheid en inzicht.
Proland vindt de mening van klanten belangrijk. Na aankoop van een product of dienst krijgen zij dan ook een telefoontje van een onafhankelijk bureau. In dit gesprek geven klanten feedback over onze dienstverlening. Hiermee weten we wat goed gaat en wat we nog verder kunnen verbeteren.

Reviews

De heer Strijker / algemeen / alles
De woning is helaas nog niet verkocht. Alles verliep heel keurig en netjes. Ze had veel verstand van haar vak.

dhr. Jusuf Kalabic / facebook vr-tour
Alles is echt fantastisch verlopen! Heel goed en heel snel. Ik heb het huis ook heel snel verkocht.

Dhr. Bennie Stoffers / algemeen / alles
Ikzelf en de makelaar waren erg te spreken over de resultaten. Het huis is ook al verkocht dus de producten hebben zeker bijgedragen aan de verkoop van het huis.

Hamberg / hoogtefoto
De resultaten van de foto's waren heel mooi. Wij hebben alleen heel veel mooie natuur bij ons in de omgeving en ik vond dat er iets meer natuur foto's gemaakt hadden kunnen worden.

Fam. Gorseling / floorplanner
Het inmeten werd gedaan door een hele correcte man. Ik ben heel erg tevreden over de samenwerking en zal jullie bij iedereen aanraden.

Pauline Becker / woningfotografie
Het huis is heel erg snel verkocht. Wat helemaal mooi was om te horen was dat iedereen die het huis kwam bezichtigen het precies hetzelfde vond als op de foto's.

De heer Ilhan Coskun / fotovideo
Ik heb mijn huis al na de 5e dag verkocht. Ik ben heel blij dat alles zo snel en soepel verliep. Dus ik mag zeker niet klagen. Daarnaast was het werk wat is aangeleverd super goed en heel duidelijk allemaal.

Peter Middendorp / algemeen
Ik ben heel erg tevreden over de manier hoe alles is verlopen. De woning is heel snel verkocht dus daar was ik heel blij mee.

Fam Bosman / woningfotografie
Alleen maar vol lof! De mevrouw die langs kwam was heel erg vriendelijk en heel proffesioneel. De foto van de hal die sprong er echt uit en ik verwacht dat deze foto ook nadrukkelijk heeft bijgedragen aan de verkoop van het huis.

Henk Grendelman / woningfotografie
De foto's waren heel erg mooi. Misschien zelfs iets te mooi! Maar de samenwerking verliep helemaal zoals een samenwerking zou moeten lopen.

8.6 uit 158 reviews