Reviews

  • klant beoordelingen
  • 100% betrouwbaar
  • onafhankelijk
  • correct
Wanneer u met ons in zee wilt gaan, is het fijn om te onderzoeken wat de ervaringen van andere klanten met Proland zijn. Dat begrijpen we goed. Daarom vindt u op onze website reviews van onze klanten. Ze geven u meteen duidelijkheid en inzicht.
Proland vindt de mening van klanten belangrijk. Na aankoop van een product of dienst krijgen zij dan ook een telefoontje van een onafhankelijk bureau. In dit gesprek geven klanten feedback over onze dienstverlening. Hiermee weten we wat goed gaat en wat we nog verder kunnen verbeteren.

Reviews

Mevr. Wagenaar / mastfoto
Schitterende resultaten, hiervoor hebben we het door een ander bedrijf laten doen maar hier waren de resultaten veel minder voor.

dhr. A. Holtrop en mw. C. Brinksma / woningfotografie
Alleen maar positief! De foto's waren heel mooi en proffesioneel

Mevrouw E. Bijlsma / woningfotografie
Ik ben erg tevreden met resultaat. Ondanks dat het buiten regende was dit niet terug te zien op de foto's.

Lisette Ploeger / woningfotografie
De resultaten waren echt fantasisch! Het huis hebben we binnen 4 dagen verkocht. De foto's waren heel helder en duidelijk! Zeker een aanrader.

Familie Braam / woningfotografie
Wij zijn heel erg tevreden! De foto's waren heel erg mooi en de dame die de foto's kwam maken was heel vriendelijk en aardig.

De heer E.J.R. Bekman en mevrouw M.F. Bekman-Beukers / algemeen / alles
We waren behoorlijk onder de indruk van de kunde van de medewerkster. Met name in huis wist ze precies hoe ze te werk moest gaan. Alles is perfect verlopen.

dhr. J.H. Huizing / algemeen / alles
De foto's zien er echt geweldig uit! De vrouw die bij ons langskwam is heel erg professioneel. We hebben het huis dan ook heel snel en goed verkocht.

Jessica Fidom Griemink / vr-tour
De resultaten zijn echt prachtig, heel helder resultaat! Ook de VR-tour geeft een heel mooi beeld van het huis zonder dat je er binnen bent geweest.

Fam Mantjes / hoogefoto
Ze was heel kundig en doortastend! Ze gaf hele goede instructies. Met name de hoogte foto's waren echt fantastisch.

De heer G. Kelder / dronefoto
Het resultaat van de drone foto's die waren echt heel erg mooi. Heel aardig en fijn personeel.

8.6 uit 158 reviews