Reviews

  • klant beoordelingen
  • 100% betrouwbaar
  • onafhankelijk
  • correct
Wanneer u met ons in zee wilt gaan, is het fijn om te onderzoeken wat de ervaringen van andere klanten met Proland zijn. Dat begrijpen we goed. Daarom vindt u op onze website reviews van onze klanten. Ze geven u meteen duidelijkheid en inzicht.
Proland vindt de mening van klanten belangrijk. Na aankoop van een product of dienst krijgen zij dan ook een telefoontje van een onafhankelijk bureau. In dit gesprek geven klanten feedback over onze dienstverlening. Hiermee weten we wat goed gaat en wat we nog verder kunnen verbeteren.

Reviews

Dhr. en mevr. Baron / inmeten
De woning van mijn ouders is helemaal onder handen genomen. Dit is allemaal heel keurig en netjes verlopen. Ze gaan heel kundig te werk.

Mevr. H. Geerts - Christoffers / dronefoto's
Ik ben helemaal tevreden met de foto's. Maar de dronebeelden waren ook erg mooi en die sprongen er echt uit. De fotograaf is daarnaast heel erg vriendelijk.

Mevrouw Loes Meurs / algemeen / alles
Het waren hele mooie foto's! De woning was vrij snel al verkocht dus dat was super. Daarnaast hebben er studenten in gewoond en dan is het toch altijd even kijken hoe de woning naar voren komt. Maar dat zag er echt schitterend uit.

mevrouw Scholma / algemeen / alles
Ze is heel erg tevreden, binnen een week was het huis al verkocht.

De heer A.D. Lilov / algemeen / alles
Heel professioneel en vriendelijke mensen! We hebben nadat ze klaar waren ook nog even gezellig aan de eetkamertafel gezeten. Maar ze zijn zeer accuraat en de resultaten waren goed.

Dhr. en mevr. Cruiming / algemeen / alles
Hele vriendelijke en aardige mensen. De foto's zijn erg goed gelukt en de ruimte oogte heel mooi ruim. Mijn complimenten voor hoe goed ze alles hebben geregeld.

De heer R. Snijders en mevrouw J. Snijders-Linneman / algemeen / alles
Het resultaat was echt hartstikke goed! De belichting was echt hartstikke mooi en de ruimtes kwamen goed naar voren.

Dhr. en mevr. Ziengs-Groote / algemeen / alles
Het is helemaal goed gegaan! De woning is uitermate snel verkocht en dat heeft mede te maken met de prachtige resulaten.

C. van Miltenburg / floorplanner
Ik ben echt heel erg tevreden, het huis was binnen twee weken verkocht. Dit heeft zeker te maken met de resultaten en kunde van jullie.

Dhr. en mevr. Boonstra / 360 graden fotografie
Ik ben zeer tevreden op de manier hoe alles is verlopen. Er werd goed rekening gehouden met het weer en dat is natuurlijk ook wel belangrijk. Het huis is ook al verkocht!

8.6 uit 158 reviews